GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του σε πορτογαλική εφημερίδα

Για το πλάνο του Ολυμπιακού που «παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον» και τις διαφορές του πορτογαλικού με το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Πέ...

Για το πλάνο του Ολυμπιακού που «παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον» και τις διαφορές του πορτογαλικού με το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της χώρας του A Bola.

Η συνέντευξη του προπονητή των «ερυθρόλευκων» αφορά κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, αλλά φυσικά αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Το σχέδιο, το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον. Έχω μία πολύ καλή σχέση με τον προπονητή U19 (Αντώνη Νικοπολίδη) που γνωρίζει τους παίκτες. Έχει σημασία η συνεργασία σε όλα τα τμήματα μιας ομάδας», είπε ο Μαρτίνς.

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, στην Πορτογαλία έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Όμως η Πορτογαλία και το πρωτάθλημά της έχει χάσει την ποιότητά του, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και έτσι οι σύλλογοι αναγκάζονται να πουλήσουν τους καλύτερους παίκτες τους. Αυτός είναι ο λόγος που το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία αρχίζει να στερείται ποιότητας. Όμως το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Ελλάδα. Και προέρχεται από το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν συμβαίνει όπως στην Premier League, που εκπροσωπεί όλες τις ομάδες, αλλά στην Ελλάδα όπως και στην Πορτογαλία κάθε σύλλογος προχωράει μόνος του σε συμφωνία. Έτσι, σύμφωνα με την γνώμη μου, χάνονται χρήματα», πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση