GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αριστερό Δίκτυο»: Ποια στελέχη πρόσκεινται στην τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Κινητικότητα καταγράφεται αυτή την περίοδο στις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου της άνοιξης, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει σε σημ...

Κινητικότητα καταγράφεται αυτή την περίοδο στις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου της άνοιξης, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις ισορροπίες στο εσωτερικό του κόμματος.
Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο το «Αριστερό Δίκτυο» των Δ. Τζανακόπουλου, Δ. Βίτσα, Ε. Καλαμαρά, Γ. Μπασκόζου, Κ. Πουλάκη, Π. Πέρκα, Γ. Μπουρνούς, Κ. Μπάρκα ετοιμάζει ένα κείμενο που θα δίνει το στίγμα μιας τάσης, η οποία υπάρχει και λειτουργεί περίπου εδώ και ένα χρόνο, αλλά επέλεγε να μην κάνει δημόσια εμφάνιση, καθώς υπήρχε η προτεραιότητα των τριών μεγάλων εκλογικών αναμετρήσεων.
Σύμφωνα με στελέχη που πρόσκεινται στην τάση, στο κείμενο θα διατυπώνεται η σημασία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση όμως τον αριστερό προγραμματικό του λόγο, ο οποίος θα εκφράζει τις προσδοκίες των αριστερών και προοδευτικών πολιτών και ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους και τους κοινωνικούς αγώνες που πρέπει να οργανωθούν για να ανατραπεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έμφαση θα δίνεται επίσης και στις συλλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. Η τάση της «λογικής», όπως την χαρακτηρίζουν ορισμένα στελέχη της, σχεδιάζει να προχωρήσει στη συνέχεια, στις αρχές του επόμενου χρόνου, σε μια δημόσια εκδήλωση.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση