GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κένταλ Τζένερ φέρνει τον "καύσωνα" μέσα στον χειμώνα - Ζαλίζει με το στρινγκ μπικίνι της - ΦΩΤΟ

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει η Κένταλ Τζένερ, η οποία με την κολλητή της Μπέλα Χαντίντ αλλά και την αδερφή ...

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει η Κένταλ Τζένερ, η οποία με την κολλητή της Μπέλα Χαντίντ αλλά και την αδερφή της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του Μαϊάμι.

Τα δύο supermodel εθεάθησαν δίπλα σε πισίνα με μικροσκοπικά μαγιό να ανεβάζουν τη θερμοκρασία ολόγυρα. Ιδίως το στρινγκ μπικίνι της Κένταλ που με δυσκολία έκρυβε τα επίμαχα "άναψε φωτιές" στους λουόμενους.

Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν και με την παρέα τους, την Κόρτνεϊ, τον Φάι Χάντρα και το ένα μέλος από το ντουέτο των DJ Pizza Boys. Πάντως, η Κένταλ δείχνει ότι περνά τέλεια και ακολουθεί το παράδειγμα των αδερφών της ανεβάζοντας επίμαχα ενσταντανέ στο instagram.

Νωρίτερα η Κένταλ έδειξε ότι είχε πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση πειράζοντας την Μπέλα και ανεβαίνοντας σχεδόν πάνω της, προκαλώντας ταχυπαλμία στους παρακείμενους.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση