GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Έκαναν και τις διαβάσεις... χριστουγεννιάτικες - ΦΩΤΟ

Σε απόλυτα χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται η Θεσσαλονίκη καθώς ο δήμος έσπευσε από χθες το πρωί με ειδικά συνεργεία για να βάψει...

Σε απόλυτα χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται η Θεσσαλονίκη καθώς ο δήμος έσπευσε από χθες το πρωί με ειδικά συνεργεία για να βάψει διαβάσεις στο κέντρο της πόλης, σχηματίζοντας το χαρακτηριστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο των γιορτών.

Στην οδό Εγνατία με Αριστοτέλους, η διάβαση είναι καινούρια και γιορτινή, ενώ μια κόκκινη σφραγίδα έχει αποτυπώσει πάνω στο άστρο του ζωγραφιστού χριστουγεννιάτικου δέντρου τη φράση «Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη».

Για την επιμέλεια και εικαστική παρέμβαση στην εν λόγω διάβαση, χρειάστηκε από νωρίς το πρωί να δουλέψουν τα αρμόδια συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Με χαρά πατούν πάνω τα μικρά παιδιά, δείχνοντας και ξαναδείχνοντας την ζωγραφιά, που τους είναι τόσο οικεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση