GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΟΥΡΕΣ κάνουν οι Έλληνες για να πάνε στην Τουρκία...

Ούτε η πολύωρη αναμονή, ούτε το κλίμα των εορτών λειτουργούν ανασταλτικά για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Τουρκία, από το συνοριακό στ...

Ούτε η πολύωρη αναμονή, ούτε το κλίμα των εορτών λειτουργούν ανασταλτικά για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Τουρκία, από το συνοριακό σταθμό διέλευσης στις Καστανιές.
Σύμφωνα με το thrakinea.gr η ουρά των οχημάτων σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει λίγο πριν την πλατεία Καστανεών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περίπου 400 οχήματα έκαναν είσοδο στην Τουρκία σε 24 ώρες, πέρα από τον αριθμό των πεζών, οι οποίοι αφήνουν τα αυτοκίνητα τους στις Καστανιές και περνούν στην Τουρκία με τα πόδια.
Αυξημένη κίνηση υπάρχει και από την πλευρά της Τουρκίας, με Τούρκους οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα για τις γιορτές, χωρίς όμως οι αριθμοί των Τούρκων επισκεπτών να μπορούν να συγκριθούν με τους αριθμούς των Ελλήνων που πηγαίνουν στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση