GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Οργιάζουν οι φήμες για απόκτηση του Πρίγιοβιτς

Η οικονομική δυσπραγία της Αλ Ιτιχάντ έχει σπρώξει σε αναζήτηση νέου συλλόγου αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μανουέλ...

Η οικονομική δυσπραγία της Αλ Ιτιχάντ έχει σπρώξει σε αναζήτηση νέου συλλόγου αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μανουέλ Ντα Κόστα, Γκάρι Ροντρίγκες και Σεκού Σανόγκο ήδη αποχώρησαν από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ανάλογο δρόμο λέγεται ότι θα ακολουθήσει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το συμβόλαιο των 6 εκατ. ευρώ, που υπέγραψε με την ομάδα της Τζέντα, είναι δυσβάσταχτο για τη διοίκηση. Ήδη, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, με τη Μπεσίκτας να έχει κάνει φανερές εδώ και λίγες μέρες τις προθέσεις της.

Όμως, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία, ο Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος παρουσιάζεται «ζεστός» για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, το σενάριο, που κυκλοφορεί αναφέρει πως ο 29χρονος Σέρβος φορ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και θεωρείται πιθανό να αναζητούν μια αξιόλογη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση