GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιθουανία: «Ζούμε τη φασιστική τρομοκρατία στο πετσί μας»...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...

Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»

Σχετικό: Λευτεριά στον Algirdas Paleckis!

Στη Λιθουανία, η καταστολή των στελεχών "Σοσιαλιστικού Λαϊκού Μετώπου" [Socialist People's Front - SPF] εντείνεται.
Στη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", όπως αυτοαποκαλούν οι τραπεζίτες την "Ευρωπαϊκή Ένωση", που μας βομβαρδίζει κι η "αριστερά της Εποχής μας" με το μεγάλο ψέμα πως εξασφάλισε την ειρηνική συμβίωση και τη συνεργασία των λαών της ηπείρου μας εδώ και 75 χρόνια"... η απόλυτη σιωπή για τα εγκλήματα του φασιστικού καθεστώτος στη Βίλνα, σήμερα Βίλνιους.
Στη Λιθουανία των μόλις 2 εκατομμυρίων κατοίκων, μέλος της Ε.Ε. από το 2004 και μέλος της ευρωζώνης καθώς και του ΝΑΤΟ από το 2015, ένα ακόμη προτεκτοράτο αντιμετώπισης της "Ρωσικής επιρροής" όπως τα Σκόπια που έγιναν "Β. Μακεδονία", αύριο επισήμως και το Κόσοβο, αλλά κι η "Βόρεια Κύπρος", η κατεχόμενη ΄Κύπρος του Ελληνισμού... ο πόλεμος καλά κρατεί κι εγκαινιάστηκε η "νέα εποχή" του με την εξίσωση του κομμουνισμού με τον ναζισμό [Βλέπε σε: Pablo Neruda: αν συγκεντρώσουμε μαζί όλο το αίμα που έδωσες στον αγώνα].

«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)

Δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων, βίαιες διώξεις, φυλακές για κομμουνιστές και αριστερούς, κατασχέσεις αντιφασιστικών υλικών και καταστροφή αντιφασιστικών βιβλίων από βιβλιοθήκες, καταστροφή κάθε συμβόλου της περιόδου ΕΣΣΔ από τις δυνάμεις ασφαλείας. Πρόκειται για ένα κλίμα αποκατάστασης του φασισμού, της εκλαΐκευσης των ναζιστικών εγκληματιών και το αντικομουνιστικό "κυνήγι μαγισσών" που προωθείται από τις αρχές ενός κράτους, της Λιθουανία, που είναι μέρος της "δημοκρατικής" Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλα αυτά με την απόλυτη αδιαφορία όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, "αριστερών", δεξιών ή συγκυβερνήσεων "αριστεράς"-δεξιάς, την πλήρη σιωπή της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, των ΜΜΕ στην "πολιτισμένη" δύση.

Η βίαιη καταπίεση και καταστολή των πολιτικών αντιπάλων εξαπλώνεται στη Λιθουανία... «Ζούμε τη φασιστική τρομοκρατία στο πετσί μας»... επισημαίνει στην "Πράβντα" με κραυγή αγωνίας ο Giedrius Grabauskas, πρόεδρος του "Σοσιαλιστικού Λαϊκού Μετώπου" ["Фашизм мы знаем в лицо". Интервью Председателя Социалистического народного фронта Литвы Гедрюса Грабаускаса в газете "Правда"]

Το Κομμουνιστικό Κόμμα εκτός νόμου με Διάταγμα μιας φασιστικής κυβέρνησης της οποίας τα μέλη, στο "οικογενειακό φωτογραφικό λεύκωμα" ήταν στρατευμένοι στους "waffen SS lituane", των δωσίλογων στη Λιθουανία (Lithuanian Territorial Defense Force), αντίστοιχο σώμα των δικών μας δωσίλογων της ναζιστικής κατοχής στα "Τάγματα Ευζώνων", τους γνωστούς Γερμανοτσολιάδες ή Ταγματασφαλίτες.
Οι δωσίλογοι της Λιθουανίας ("waffen SS lituane") εκτελούσαν καθήκοντα ανθρωποφυλάκων και βασανιστών στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και που ονομαζόταν “Αντάρτες εναντίον της Σοβιετικής κατοχής"... σήμερα κυβερνούν τη χώρα, το προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο όνομα του "Ευρωπαϊσμού"- 
Σήμερα στη Λιθουανία αφιερώνονται μνημεία και πραγματοποιούνται λαμπρές τελετές από την κυβέρνηση στους συμμετέχοντες στα ναζιστικά απομεινάρια των δωσίλκογων συνεργατών των ναζί, με εντολές κι όχι ευχολόγια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, που έχουν ενδυθεί το κοστούμι των φανατικών "ευρωπαϊστών", με "ιδεολογικό" πρόθεμα πως "εξασφάλισε την ειρηνική συμβίωση και τη συνεργασία των λαών της ηπείρου μας εδώ και 75 χρόνια", λες και διαβάζουν τον σύμβουλο έκδοσης και αρθρογράφο της "Αυγής" κ. Χρήστου, που μας βομβαρδίζει συνεχώς με αυτό το αφήγημα.
Σήμερα στη Λιθουανία διώκονται οι πανεπιστημιακοί καθηγητές Juozas Jermalavičius, Mykolas Burokevičius, Ivan Kucherov και κάθε προοδευτικός -όχι κατ' ανάγκη κομμουνιστής- διανοούμενος. Τα τελευταία 10 χρόνια οι φυλακές έχουν γεμίσει από προοδευτικούς αντιφασίστες που κινδυνεύει άμεσα η υγεία τους.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο γνωστός πολιτικός και δημοσιογράφος Algirdas Paleckis [Βλέπε σε: Λευτεριά στον Algirdas Paleckis!].
Η καταπίση και καταστολή εναντίον των στελεχών του "Σοσιαλιστικού Λαϊκού Μετώπου" μας δίνει τις κατευθύνσεις της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ: αντικομουνισμός, αντισοβιετισμός, ρωσοφοβία.
Η Λιθουανία της "δημοκρατικής Ευρώπης" των τραπεζιτών δεν είναι τίποτα περισσότερο από: την Ευρωπαϊκή αντι-σοβιετική αφοσίωση του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Η ιστορία τρέχει και δεν συγχωρεί όσους καθυστερούν. Τρεις μήνες μετά την εξίσωση του κομουνισμού με τον ναζισμό, για ν' αναδειχθεί η σημασία της "ευρωπαϊκής μνήμης", στη Λιθουανία -όπως και στην Εσθονία, την Λετονία κι αλλού- φουντώνει ο πόλεμος των τραπεζιτών. Η ευρωπαϊκή "αριστερά" του καπιταλισμού, μαζί με τη δεξιά επιβάλουν τις πολιτικές του κεφαλαίου, αλλά κι η καθεστυκία αριστερά μένει επίσης σιωπηλή. Ίδια στάση απέναντι στη λαθρομετανάστευση, την απάτη του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", τον "δικαιωματισμό", το φονικό όπλο του "ευρώ"... με τρόμο μην τυχόν χαρακτηριστούν "ρατσιστές, εθνικιστές, ξενόφοβοι, οπισθοδρομικοί, αντί-ευρωπαϊστές".

«Ο διεθνισμός γεννιέται εκεί που ανθίζει η Εθνική τέχνη.
Όποιος ξεχνάει αυτή την αλήθεια...
χάνει την πολιτική προσωπικότητα,
μετατρέπεται σ' έναν αθώο κοσμοπολίτη»
Αντρέι Ζντάνοβ (1896- 1948)

Carthago delenda est
(Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί)
Μάρκος Πόρκιος Κάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση