GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορωπί: Μαρτυρία-σοκ για την άγρια δολοφονία - "Είχε αποκτήσει εμμονή να 'εξαφανίσει' τη σύζυγο του εραστή της"

Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η υπόθεση της δολοφονίας μίας 35χρονης γυναίκας από την ερωμένη του συζύγου της, το 2016, στο Κορω...

Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η υπόθεση της δολοφονίας μίας 35χρονης γυναίκας από την ερωμένη του συζύγου της, το 2016, στο Κορωπί.

Η 29χρονη δράστης διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον σύζυγο της 35χρονης και είχε αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά. Στις 3 Αυγούστου 2016, είχε πάει στο σπίτι της 35χρονης και την μαχαίρωσε έξι φορές στην αυλή του σπιτιού της, μπροστά μάλιστα στα δύο παιδιά του θύματος. Πρωτόδικα, η 29χρονη είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Στη δίκη στο Εφετείο, η κατηγορουμένη ανακοίνωσε στο δικαστήριο δια του δικηγόρου της ότι αποδέχεται την πράξη της ανθρωποκτονίας πλην όμως αρνείται πως τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση της αδελφής του θύματος, που δήλωσε παράσταση Πολιτικής Αγωγής. Όπως ισχυρίστηκε, είχε γίνει εμμονή στην 29χρονη όχι μόνο να χωρίσει ο εραστής της από την γυναίκα του αλλά και να "εξαφανίσει" την 35χρονη αντίζηλο της.

Όπως είπε, "η κατηγορουμένη από το 2014 ενοχλούσε την αδελφή μου" και αναφερόμενη στην επίμαχη ημέρα, έκανε την εξής περιγραφή: "Χτύπησε το τηλέφωνό μου και άκουσα την αδελφή μου να εκλιπαρεί για βοήθεια. Τα παιδιά ακούγονταν να φωνάζουν από μέσα: ‘μην σκοτώνεις τη μαμά μας’. Το πρώτο πρόσωπο, το οποίο σκεφτήκαμε εγώ και άνδρας μου, ήταν η κατηγορουμένη γιατί γνωρίζαμε ότι αδελφή μου δεχόταν απειλές. Τα παιδιά είδαν την αδελφή μου κάτω και από πάνω της την κατηγορουμένη να την μαχαιρώνει".

Σύμφωνα με την μάρτυρα, το θύμα είχε πάει πολλές φορές στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη συμπεριφορά της κατηγορουμένης, φοβούμενη για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της.

Μία άλλη εκδοχή έδωσε ο πατέρας της 29χρονης, ο οποίος δήλωσε στο δικαστήριο πως το θύμα ήταν αυτό που ενοχλούσε την κόρη του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 35χρονη είχε πάει στο σπίτι τους φωνάζοντας και βρίζοντας και υποστήριξε πως η κόρη του φοβόταν. Είπε επίσης πως θεωρεί ότι την επίμαχη μέρα έγινε "μαλλιοτράβηγμα" των δύο γυναικών και πως η κόρη του μέσα στον πανικό της χρησιμοποίησε το μαχαίρι. Σύμφωνα με τον πατέρα, ο πρώην σύζυγος του θύματος είναι πλέον ζευγάρι με την κόρη του "πηγαίνει και την βλέπει στην φυλακή… έρχεται και στο σπίτι και βλέπει τα παιδάκια".

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας όπου είχε μεταφερθεί το θύμα μετά την επίθεση, κατέθεσαν πως όταν διακομίστηκε η 35χρονη ήταν ήδη νεκρή με τραύματα και στους δύο πνεύμονες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση