GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτσας για Διαματάρη: Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, και για το θέμα με το μεταπτυχιακό του υφυπο...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, και για το θέμα με το μεταπτυχιακό του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη, στο Columbia.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν μετά χθεσινές διευκρινήσεις του κ. Διαματάρη, έχει κλείσει το θέμα για την κυβέρνηση, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε: "Ο κ. Διαματάρης εξέφρασε τη λύπη του για την παρερμηνεία και την παρανόηση που συνέβη με τον όρο ‘σπούδασε’, τον οποίο χρησιμοποιούσε στο βιογραφικό του, και το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση”.

Σημειώνεται πως χθες, σε δήλωσή του, ο κ. Διαματάρης είχε σημειώσει μεταξύ άλλων: “προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση