GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Καλώς ήλθε το δολάριο

Επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα όσα είπε στο φόρουμ "Invest in Greece" στη Νέα Υόρκη, εξαπέλυ...

Επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα όσα είπε στο φόρουμ "Invest in Greece" στη Νέα Υόρκη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να προκαλέσει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με τεχνικές που φαίνεται να έχει αντιγράψει από τη συμπαθή ταινία “Καλώς ήλθε το δολάριο”», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«”Γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά… Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα” αναρωτιέται ο υπουργός Ανάπτυξης σε συνάντηση που είχε με Αμερικάνους επενδυτές την προηγούμενη Δευτέρα στο πλαίσιο του 21ου Ετήσιου Φόρουμ “Invest in Greece” στη Νέα Υόρκη», σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «για να παροτρύνει τους πιο διστακτικούς, τους καθησυχάζει ότι “η όρεξη μας είναι τόσο τεράστια και κάθε μήνας που περνά γίνεται μεγαλύτερη”».

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων προϋποθέτει αναπτυξιακό σχέδιο, τήρηση της εργατικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κρίσιμα ζητήματα που φαίνεται να αγνοεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν θα της επιτρέψουμε να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, παριστάνοντας τον ντελάλη που προσπαθεί να ξεπουλήσει την πραμάτεια του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση