GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προσωπική περιπέτεια του Στρατούλη και το βιβλίο του

Στον κατάμεστο κινηματογράφο Τριανόν παρουσιάστηκε το βιβλίο του πρώην βουλευτή και υπουργού Δημήτρη Στρατούλη με θέμα όχι την πολιτι...

Στον κατάμεστο κινηματογράφο Τριανόν παρουσιάστηκε το βιβλίο του πρώην βουλευτή και υπουργού Δημήτρη Στρατούλη με θέμα όχι την πολιτική, την Αριστερά κλπ. αλλά κάτι πραγματικά πολύ σπουδαίο και ανθρώπινο: τη δωρεά οργάνων.

Ο Στρατούλης, που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις, όπως αναφέρει ο "Μικροπολιτικός" στα "ΝΕΑ", έχει ταχθεί στη διάδοση της σημασίας της δωρεάς οργάνων, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων- δώρο ζωής" που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Τόπος.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν όλοι οι σύντροφοί του από τη ΛΑΕ, ο Αλέκος Αλαβάνος, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Θόδωρος Μαργαρίτης από το ΚΙΝΑΛ, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διαβάστηκε και μια συγκινητική επιστολή του Μανώλη Γλέζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση