GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικό βίντεο - Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έβλεπε το "clasico" στον πάγκο, ενώ έπαιζε η ομάδα του

Απίθανο περιστατικό συνέβη στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη. Συγκεκριμένα δύο παίκτες του συλλόγου, ο πρ...

Απίθανο περιστατικό συνέβη στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη. Συγκεκριμένα δύο παίκτες του συλλόγου, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Ματιέ Ντοσεβί και ο Ααρτόν Λεγιά Ισέκα φέρονται να έχουν πέσει σε απίστευτο πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε έξαλλο τον προπονητή της ομάδας Αντουάν Κομπουαρέ.

Την ώρα που η Τουλούζ αγωνιζόταν για το Λιγκ Καπ απέναντι στην Λιόν, οι δύο παίκτες που είχαν μείνει στον πάγκο παρακολουθούσαν μέσω smartphone το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο φαίνεται πως τους συγκινούσε περισσότερο από την αναμέτρηση της ομάδας τους!

Οι δύο παίκτες έγιναν αντιληπτοί από μέλη του τεχνικού επιτελείου και αναμένεται να τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο!

Δείτε το βίντεο:

pic.twitter.com/iG35A31vv1

— LesViolets.Com #SauvonsLeTFC (@LesVioletsCom) December 20, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση