GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Ανακοινώνει άμεσα τον Αραούχο - Δίνει 3 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που θεωρούν τελειωμένη υπόθεση την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Συγκεκρι...

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που θεωρούν τελειωμένη υπόθεση την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μετά την εφημερίδα «La Provincia», η οποία αναφέρει πως ο Αργεντινός έχει πουληθεί στην "Ένωση", η ιστοσελίδα «Canarias 7» το πάει ένα βήμα παραπέρα, μιλώντας για συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας.

Έτσι, αναφέρει πως η Λας Πάλμας δεν είχε εναλλακτική επιλογή μετά το «ναυάγιο» με την Αλ Ουάχντα και δέχθηκε την προσφορά που έγινε από την ΑΕΚ και είναι 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Να τονιστεί πως χαρακτηριστικό της σιγουριάς που υπάρχει για τη μεταγραφή είναι το γεγονός ότι το δημοσίευμα μιλά για άμεσες ανακοινώσεις, αναφέροντας ότι η συμφωνία θα ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα ή αύριο.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση