GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί τα "έχωσε" στη Μέγκι Ντρίο - ΒΙΝΤΕΟ

Έξω φρενών με τη Μέγκι Ντρίο ήταν σήμερα η παρουσιάστρια της «Ευτυχείτε» Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας της απουσίας του μοντέλου από ...

Έξω φρενών με τη Μέγκι Ντρίο ήταν σήμερα η παρουσιάστρια της «Ευτυχείτε» Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας της απουσίας του μοντέλου από το τηλεοπτικό πάνελ.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε τα εξής: «Να πω κάτι. Και εδώ τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείται. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται».

« Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά», πρόσθεσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση