GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ σε στρατιωτικό εργοστάσιο στην Κωνσταντινούπολη...

Christoforidis Ioannis   Μεγαλη εκρηξη εγινε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο εργοστασιο που προμηθευει τον ρουχισμο στον στρατο της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στο προα...

Christoforidis Ioannis 
Μεγαλη εκρηξη εγινε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο εργοστασιο που προμηθευει τον ρουχισμο στον στρατο της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στο προαστιο του ΜΠΑΣΑΚΣΕΚΙΡ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και κανενα ελληνικο τηλεοπτικο καναλι δεν ειπε τιποτα.Οι ανταποκριτες των καναλιων ή ειναι για τα πανηγυρια η καποιος επιβαλλει να μην γινονται γνωστες τετοιες ειδησεις
--------------------------
Εσωτερικό πόλεμο κατά της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ξεκίνησαν οι Σύροι Κούρδοι, και συγκεκριμένα ο αμυντικός βραχίονας τους με την ονομασία ‘Μονάδες εκδίκησης”, με ειδική ανακοίνωση, μετά την προ ημερών επίθεση σε τουρκικά στρατιωτικά εργοστάσια ρουχισμού και οχημάτων στην Κων/πολη.
Η κουρδική οργάνωση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι : Οι αντάρτες των "Μονάδων εκδίκησης" των Σύρων Κούρδων, αναλαμβάνουν την ευθύνη της πλήρους καταστροφής εργοστασίων που κατασκευάζουν στρατιωτικά οχήματα και ρούχα για τον τουρκικό στρατό κατοχής, στην περιοχή Başakşehir στην πόλη της Κωνσταντινούπολης.
Για άλλη μια φορά, όλα τα τουρκικά εργοστάσια, οι οικονομικοί πόροι, και οι χορηγοί που υποστηρίζουν τον πόλεμο εναντίον του λαού του Κουρδιστάν, παρέχοντας πάσης φύσεως στρατιωτικό υλικό, θα συνεχίσουν να είναι στόχος μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει και ο τουρκικός τύπος με την αναγγελία έκρηξης σε εργοστάσια που παράγουν στρατιωτικό εξοπλισμό για τον τουρκικό στρατό στο Başakşehir, αναφέροντας όμως άλλες αιτίες.

Συγκεκριμένα στις 11 Ιανουαρίου, Κούρδοι αντάρτες διενήργησαν επίθεση κατά του εργοστασίου που ράβει στρατιωτικό ρουχισμό για τον τουρκικό στρατό με την επωνυμία PİK Dökümcüler Sanayi Sitesi στην περιοχή Başakşehir της Κωνσταντινούπολης, προκαλώντας καταστροφή σε αποθήκες και μηχανές.

Τα μέλη της κουρδικής μονάδας, διενήργησαν επίσης δολιοφθορά σε εργοστάσιο στον ίδιο βιομηχανικό χώρο, που κατασκευάζει στρατιωτικά οχήματα που ανήκουν στον τουρκικό στρατό, ταυτόχρονα με τη δράση που είχαν στο κλωστοϋφαντουργικό εργαστήριο.

Αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή πολλών τεθωρακισμένων οχημάτων, ενώ σκοτώθηκε και ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και 2 ακόμα άτομα τραυματίστηκαν. Σε αυτό το εργοστάσιο που βρίσκεται σε μια περιοχή χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, σημειώθηκαν επίσης τεράστιες υλικές ζημιές.

Αυτά τα τουρκικά εργοστάσια που παρέχουν στρατιωτικές προμήθειες και εξοπλισμό στον πόλεμο της Τουρκίας εναντίον του λαού του Κουρδιστάν στην Συρία και την ΝΑ Τουρκία, τονίζει με έμφαση η κουρδική οργάνωση, για αυτό και καταστράφηκαν μετά από μια επιτυχημένη δράση Κούρδων ανταρτών.

Ενώ τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τη φωτιά στο κλωστοϋφαντουργικό εργοστάσιο, η έκρηξη που προκλήθηκε στην βιομηχανία παραγωγής στρατιωτικών οχημάτων και άλλων υλικών, αποκρύφθηκε με ψευδείς πληροφορίες, περί εκρήξεως στο λεβητοστάσιο του εργοστασίου.

“Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε ότι όλα τα τουρκικά εργοστάσια που υποστηρίζουν τον πόλεμο ενάντια στους Κούρδους, με την προμήθεια υλικών, οικονομικών πόρων, θα συνεχίσουν να αποτελούν τον κύριο στόχο μας. Θα σπάσουμε τον βρώμικο πόλεμο και την γενοκτονία του άρρωστου τουρκικού κράτους, με τις ενέργειες που έχουμε σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση των Κούρδων της Συρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση