GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπελλο Ελλάδας: Πάει για αναβολή το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται πως θα αναβληθεί η αυριανή αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλο...

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται πως θα αναβληθεί η αυριανή αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ (8/1, 17:15), λόγω του φόβου για συνάντηση οπαδών της Ένωσης με αυτούς του Ολυμπιακού που παίζει στην Καλαμάτα (8/1, 15:00).

Τόσο οι Αρκάδες όσο και οι κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί στην αναβολή, καθώς ειδικά για τους φιλοξενούμενους προέχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (12/1, 19:30) στην Τούμπα για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο για αύριο στις 3:00 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη και η σέντρα στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός.

Έτσι, αποφασίστηκε η σέντρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να γίνει στις 5:15 το απόγευμα, αλλά όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς αναβολή αυτού του αγώνα για λόγους ασφαλείας, καθώς υπάρχει ανησυχία για συνάντηση οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην εθνική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση