GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Η απολαυστική πρόγνωση του καιρού από τον "Ξανθόπουλο" και τον "Αλέφαντο" - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο Γ...

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τον stand up comedian να σταθεί μπροστά από έναν μετεωρολογικό χάρτη και να του πει τον καιρό, με τις φωνές εκείνων που μιμείται.

Αρχικά ο Αλέξανδρος επέλεξε να κάνει τον Νίκο Ξανθόπουλο δίνοντας δραματικό τόνο στην φωνή του λέγοντας «μείον δύο έως 14, θα παγώσουν τα ποδάρια σας, δεν θα μείνει πόδι. Στη Λαμία, έψαχνα τον πατέρα μου ,εκεί ήταν περπατούσε. Η Εύβοια θα φύγει από τον χάρτη...».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να μιμηθεί τον Νίκο Αλέφαντο. «Καλά, ο Αλέφαντος θα ήταν πολύ επιθετικός. Λοιπόν, καιρός από κυρ Νίκο... Τελειώσατε. Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ τελείωσε. Χιονιάδες όλα, τέρμα... Έπειτα Αθήνα, τίποτα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τελειώσατε», είπε χαρακτηριστικά, πριν ξεκινήσει να αποθεώνει τον Ολυμπιακό. «Μεγαλύτερος σύλλογος ο Ολυμπιακός, εδώ ο Πειραιάς. Ήλιος φοβερός, 40 βαθμοί τον Δεκέμβρη. Μπάνια, ωραία, φοβερά. Φεύγει όλη η Ελλάδα στο Καραϊσκάκη».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση