GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει επιθετικό ο Παναθηναϊκός - Οι κινήσεις του Ρόκα

Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού εξετάζει ο Παναθηναϊκός, αναζητώντας παίκτες στο εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τσάβι...

Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού εξετάζει ο Παναθηναϊκός, αναζητώντας παίκτες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τσάβι Ρόκα έχει επικεντρωθεί στην ισπανική αγορά, όπου έχει ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις παικτών, που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αναμένεται να προχωρήσει στις σχετικές επαφές μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία με έναν από αυτούς και να υπογράψει στο “τριφύλλι”.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα filathlos.gr, το πιθανότερο σενάριο είναι όποιος παίκτης κλείσει, να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, όπως οι Ανουάρ και Νάγκι.

Παράλληλα, ο Ρόκα θα προσπαθήσει το προσεχές διάστημα να “ξεφορτωθεί” τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη, για το δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση