GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Αυτόν τον παίκτη "τσεκάρει" για τη θέση του Σαντ Ρος - ΦΩΤΟ

Η ΑΕΚ κινείται γρήγορα για να καλύψει το κενό που της άφησε η αποχώρηση του Κουβανού γκαρντ/φόργουορντ, Χάουαρντ Σαντ Ρος. Έτσι ένας ...

Η ΑΕΚ κινείται γρήγορα για να καλύψει το κενό που της άφησε η αποχώρηση του Κουβανού γκαρντ/φόργουορντ, Χάουαρντ Σαντ Ρος. Έτσι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του είναι ο Σεμάζ Κρίστον.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται στη Λιμόζ, η οποία συμμετείχε στο EuroCup (αποκλείστηκε στο ΤΟΡ 16) και είναι ψηλός γκαρντ (1.91μ), κάτι που έψαχνε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Σε 7 παιχνίδια στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Αμερικανός γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, 8 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 0,9 κλεψίματα, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει 16,1 πόντους, 7,1 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα.

Ο Κρίστον επελέγη στο draft του ΝΒΑ το 2014 στο Νο55 από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά αγωνίστηκε στη θυγατρική των Θάντερ, Oklahoma City Blue. Το 2016-17 πέρασε από την ομάδα της Οκλαχόμα και στη συνέχεια έπαιξε σε Κίνα (Guangzhou Long-Lions), Πουέρτο Ρίκο (Santeros de Aguada) και Ισραήλ (Χάποελ Μπερ Σεβά).

Βέβαια, οι παράγοντες της ΑΕΚ δεν έχουν καταλήξει 100% σε εκείνον, καθώς εξετάζουν μια - δυο περιπτώσεις ακόμα. Όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες ή και αύριο, μετά το παιχνίδι με την Μπαντίρμα.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση