GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβάλλεται η συνάντηση Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας

Αλλάζει το πρόγραμμα συναντήσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κ...

Αλλάζει το πρόγραμμα συναντήσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 2 μ.μ. μετατίθεται για τη Δευτέρα στις 11 π.μ. 

Το πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη για σήμερα, Παρασκευή διαμορφώνεται ως εξής:

Στις 12:15, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και 'Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα τις Τακτικές Κρίσεις Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις 13:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Γραφείο του στη Βουλή, με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Στρατάρχη Khalifa Haftar.

Στις 14:00, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Στις 17:30, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση