GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάρτηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο Instagram για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Επίσημο λογαριασμό στο instagram απέκτησε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η Πρόεδρος του Σωματείου ...

Επίσημο λογαριασμό στο instagram απέκτησε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», δίνει πλέον το στίγμα της και στα social media, ενημερώνοντας για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της.

Σε σημερινή της ανάρτηση, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γιατί στέκεται στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς και για το γεγονός ότι συμβάλλει στην προσπάθεια για τον εορτασμό της επετείου «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020 που θα γίνει τον Ιούλιο του ’20.

"Ευχαριστώ τον αγαπημένο μου Γιάννη Αντετοκούνμπο που τόσο θερμά ανταποκρίθηκε στις ευχές μας για την ονομαστική του γιορτή πριν από λίγες ημέρες ! Οι στιγμές που μοιραστήκαμε με τον ίδιο και την όμορφη οικογένεια του το περσινό καλοκαίρι έχουν μείνει χαραγμένες στην καρδιά μου και τον ευχαριστώ! Είμαι βαθιά συγκινημένη που ο κορυφαίος αυτός αθλητής, ο οποίος στέκεται στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ, είναι σύμμαχός μας και στη μεγάλη εθνική προσπάθεια να τιμήσουμε την Επέτειο «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020»! Ευχαριστώ τον ίδιο και ολόκληρη την οικογένεια του για την αγάπη και τη στήριξή τους και τους περιμένω με χαρά σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε στο πλαίσιο του Επετειακού ‘Eτους και ειδικά στην κορύφωση των εορτασμών στις 22 Ιουλίου 2020!" έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση