GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ - Σήμερα η δίκη

Εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης με θύμα μία 19χρονη κοπέ...

Εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης με θύμα μία 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό από κοινού έναν 24χρονο Ρομά και τον 21χρονο από την Αλβανία που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή τα όσα ακούγονταν για περιπτώσεις βιασμού νεαρών κοριτσιών στις 10 Ιανουαρίου 2019 ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να τα διερευνήσουν. Στο πλαίσιο των ερευνών άρχισαν να συλλέγονται στοιχεία για την υπόθεση τα οποία και οδήγησαν τους αστυνομικούς στη 19χρονη με ειδικές ανάγκες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 19χρονη κλήθηκε στην αστυνομία και εκεί συνοδεία συγγενικού της προσώπου κατέθεσε και περιέγραψε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δύο ανδρών το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018.

Πηγή πληροφοριών: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση