GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ και η ομοιότητά του με τον φονικό ιό της γρίπης του 1918 που «αναστήθηκε» το 2014...

Βασίλειος Τσάμης   Ψάχνοντας στο Ίντερνετ στοιχεία για την Ισπανική γρίπη του 1918 βρήκα ένα άρθρο του Βήματος από το 2014 το οποίο αναφ...

Βασίλειος Τσάμης 
Ψάχνοντας στο Ίντερνετ στοιχεία για την Ισπανική γρίπη του 1918 βρήκα ένα άρθρο του Βήματος από το 2014 το οποίο αναφέρει ότι εκείνη την χρονιά ,δλδη το 2014, επιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν με την τεχνική της ανάστροφης γενετικής έναν φονικό ιό που ήταν σχεδόν ίδιος με εκείνον, ο οποίος το 1918 είχε προκαλέσει την πανδημία «ισπανικής γρίπης» με περίπου 50 εκατ. θύματα παγκοσμίως.
Οι ερευνητές υποστήριξαν ότι η ριψοκίνδυνη έρευνά τους έγινε για να βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία για μία νέα ανάλογη πανδημία στο μέλλον.
Άλλοι επιστήμονες, επικριτές του πειράματος, ζήτησαν την άμεση διακοπή των ερευνών, θεωρώντας ότι τέτοια «τρελά» και «επικίνδυνα» πειράματα μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες συνέπειες για τον πληθυσμό όλης της Γης, αν το φονικό στέλεχος δραπετεύσει ή σκόπιμα απελευθερωθεί από κάποιο εργαστήριο.
Τώρα, αν κάποιος προσπαθήσει να μελετήσει τον χαρακτήρα του COVID-19, θα αντιληφθεί ότι δεν απέχει πολύ από το να είναι "συναρμολογημένος" .
Δημιούργημα της φύσης ο Covid-19 ή συναρμολογημένος που ξέφυγε ή τον άφησαν ποιος ξέρει γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση