GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗΣ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο (40χρονος) οδηγός της Corvette...

Παρουσιάστηκε τελικά στις 18.45 το απόγευμα του Σαββάτου στο Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος οδηγό...

Παρουσιάστηκε τελικά στις 18.45 το απόγευμα του Σαββάτου στο Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Βουλιαγμένης, 40 ετών. Ο 40χρονος μετέβη στην Τροχαία μαζί με τη δικηγόρο του ύστερα από τρεις ημέρες εξαφάνισης.

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία είχε παραδοθεί στον Εισαγγελέα με τα έως τώρα στοιχεία και δόθηκε εντολή διενέργειας προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος και για τον εντοπισμό του δράστη.
Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.
Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα το απόγευμα.
Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση