GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ! ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΠΑΣΟΚ έχει τώρα δεσμό η (υφυπουργός) Δόμνα Μιχαηλίδου...

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της φαίνεται ότι άνοιξε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η όμορφη υπουργός σύμφωνα με καλά ενημερ...

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της φαίνεται ότι άνοιξε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η όμορφη υπουργός σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που επικαλούνται τα «Παραπολιτικά» διατηρεί δεσμό με τον νεαρό δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη. Παρότι ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος κατάφερε να κερδίσει τη «γαλάζια» πολιτικό που στους κόλπους της κυβέρνησης θεωρείται και νεοφιλελεύθερη. Όμως ο έρωτας φαίνεται ξεπερνά τις …ιδεολογικές απόψεις.

Η γνωριμία τους έγινε τυχαία. Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της υφυπουργού στο νησί πριν από δύο μήνες. Το ζευγάρι χωρίς να το κρύβει αφού ειδικά στην τοπική κοινωνία είναι γνωστό, επιδιώκει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου και οι δύο είναι νέοι στα καθήκοντα τους και εργάζονται πολύ με αποτέλεσμα – εξαιτίας και της απόστασης – να μην έχουν συχνές συναντήσεις.

Ο δήμαρχος επιπλέον πέρα της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει και επιπλέον δουλειές αφού διατηρεί βιοτεχνία παραγωγής ξεροτήγανων με εξαγωγική δραστηριότητα μάλιστα… Η Δόμνα βρήκε προκομμένο σύντροφο!
πηγή aftodioikisi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση