GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Σουντανί

Άσχημα νέα για τον Χιλάλ Σουντανί, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει ...

Άσχημα νέα για τον Χιλάλ Σουντανί, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Λίγο νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος την σοβαρότητα του τραυματισμού του με μια ανάρτησή του στα social media, με την οποία έδωσε την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Χιλάλ Σουντανί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» σε μια διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε σοβαρά. Η εξέλιξη αυτή με τον τραυματισμό του Σουντανί δεν αποκλείεται να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην απόφαση να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του από την αγορά πλέον των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση