GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τους κακοποιούς που βίαζαν, χτυπούσαν και λήστευαν ιερόδουλες - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες τριών εκδιδόμενων γυναικών που έπεσαν θύματα σεσημασμένων κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας. Οι αδίστακτοι κ...

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες τριών εκδιδόμενων γυναικών που έπεσαν θύματα σεσημασμένων κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί παγίδευαν τις ιερόδουλες με υποτιθέμενα ραντεβού. Τις άρπαζαν, τις βίαζαν και τις ξυλοκοποούσαν σε βαθμό παραμόρφωσης, προκαλώντας τους βαριές σωματικές βλάβες, τις λήστευαν και ζητούσαν ακόμη και λύτρα από τους οικείους τους, για να τις απελευθερώσουν.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις 4 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας αφού βρέθηκαν στις σκηνές των εγκλημάτων τα αποτυπώματά τους και αναγνωρίστηκαν από φωτογραφίες σεσημασμένων από τα θύματά τους.

Οι 23χρονες Boja και Daria από την Αλβανία και την Ρωσία αντίστοιχα και η 24χρονη Anna από την Ουκρανία είναι τα μέχρι τώρα επιβεβαιωμένα θύματα των επικίνδυνων αυτών δραστών από τη Βουλγαρία.

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψαν στους αστυνομικούς τα θύματα των δυο ανδρών με τις τρεις γυναίκες, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ, να αφήνουν άφωνους τους αστυνομικούς με τις ανατριχιαστικές τους μαρτυρίες.

1ο θύμα - Boja: «Με βίασε 5 φορές»

Το πρώτο «επικίνδυνο» ραντεβού καταγράφηκε στις 19 Ιανουαρίου σε ένα εγκαταλελειμμένο γραφείο αρχιτεκτονικής της οδού Λουκάρεως. Ο 40χρονος δράστης κακοποίησε το θύμα χτυπώντας την ανελέητα και δένοντας την χέρια και πόδια με ταινία. Την βίασε παρά φύση 5 φορές για τουλάχιστον 3 ώρες ενώ δεν σταμάτησε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα.

Αργότερα άρπαξε το κινητό της και επικοινώνησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με φιλικό της πρόσωπο απαιτώντας 1.000 ευρώ προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη. Την εγκατέλειψε δεμένη ενώ φεύγοντας της άρπαξε 150 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, την ταυτότητα και το διαβατήριό της. Η 23χρονη είχε τραύματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Τα συνεργεία της σήμανσης ταυτοποίησαν αποτύπωμα του 40χρονου, ενώ τον αναγνώρισε το θύμα.

2ο θύμα - Daria: «Με βίαζαν και οι δύο»

Το δεύτερο θύμα δέχθηκε επίθεση και από τους δύο δράστες το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου, κατόπιν ερωτικού ραντεβού που κλείστηκε σε εγκαταλελειμμένο ιατρείο της οδού Φειδιππίδου. Μόλις πήγε η κοπέλα ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά με τα χέρια και με κατσαβίδι σε όλο της το σώμα και την έδεσε με ταινία. Στη συνέχεια και οι δύο μαζί την βίασαν διαδοχικά.

Ο 40χρονος πήρε την κάρτα του δωματίου της σε ξενοδοχείο και ο συνεργός του πήγε σε αυτό αρπάζοντας προσωπικά της αντικείμενα, ενώ με τις πιστωτικές της κάρτες αφού με τη βία την ανάγκασαν να τους πει τους κωδικούς, έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τους λογαριασμούς της. Έπειτα έφυγαν εγκαταλείποντας πάλι δεμένο το θύμα.

Στον χώρο του μαρτυρίου, ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ το θύμα αναγνώρισε και τους δύο δράστες.

3ο θύμα - Anna: «Με βίαζαν και λιπόθυμη»

Μια πιο βίαιη επίθεση συνέβη το βράδυ της 1η Φεβρουαρίου, με θύμα μια 24χρονη από την Ουκρανία, και χώρο διάπραξης ένα εγκαταλελειμμένο δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου.

Ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά με ένα ξύλινο ρόπαλο, με τον δράστη να την ξυλοκοπεί ανελέητα όταν η 24χρονη τον χτύπησε στο πρόσωπο και τα μάτια. Και αυτή την έδεσαν, και όπως καταθέτει η άτυχη κοπέλα την βίασαν διαδοχικά ακόμη και όταν εκείνη ήταν λιπόθυμη από τα χτυπήματα.

Ο 40χρονος πήρε και πάλι την κάρτα του ξενοδοχείου που έμενε, την ανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και ο συνεργός του πήγε εκεί, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί υπήρχαν άλλα άτομα στο εσωτερικό του δωματίου. Ακολούθησε επικοινωνία του δράστη με φίλο της απαιτώντας 5.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με κάταγμα στο κρανίο, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα στο αριστερό χέρι, εκδορές και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Και σε αυτή την περίπτωση ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου ενώ η 24χρονη αναγνώρισε τους δράστες.

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση