GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δράση του αστυνομικού-ληστή - ΒΙΝΤΕΟ

Νέο ντοκουμέντο από τη δράση του αστυνομικού-ληστή, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από συναδέλφους του, έρχεται στο φως της δημοσιότητ...

Νέο ντοκουμέντο από τη δράση του αστυνομικού-ληστή, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από συναδέλφους του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας βενζινάδικου, το οποίο παρουσίασε το ΟΡΕΝ. Η ώρα είναι 5 τα ξημερώματα. Ο αστυνομικός παρκάρει με τη μοτοσικλέτα του μπροστά από τις αντλίες. Προσποιείται ότι θέλει βενζίνη, ανοίγει το ρεζερβουάρ και όταν ο υπάλληλος τον πλησιάζει βγάζει το υπηρεσιακό του όπλο από το μπουφάν και τον απειλεί. Ο υπάλληλος του παραδίδει τα χρήματα που έχει πάνω του από τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για 11 ένοπλες ληστείες, τις οποίες φέρεται να διέπραξε μέσα σε τρεις μήνες. Κυρίως “χτυπούσε” βενζινάδικα και περίπτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση