GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρκος Σεφερλής: Τους "τρολάρω" τόσο καλά που τρελαίνονται - ΒΙΝΤΕΟ

“Στη Δραματική Σχολή μου έλεγαν ότι είμαι πιο καλός στα δραματικά κομμάτια. Εμένα μου άρεσε η κωμωδία”, είπε μεταξύ άλλων ο Μάκρος Σε...

“Στη Δραματική Σχολή μου έλεγαν ότι είμαι πιο καλός στα δραματικά κομμάτια. Εμένα μου άρεσε η κωμωδία”, είπε μεταξύ άλλων ο Μάκρος Σεφερλής στην εκπομπή “After Dark”

“Το να παίξω στην Επίδαυρο δεν είναι όνειρο ζωής, ούτε αποδεικνύει κάτι” σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

“Όταν μια κριτική γίνεται πριν γίνει κάτι, καταλαβαίνεις πόσο σοβαρός είναι αυτός που την κάνει. Μου φαίνεται γελοίο και φαιδρό να κάνεις κριτική σε κάτι που δεν έχεις δει… Σε κάτι που δεν έχει καν γίνει … Ξέρω πως δουλεύω για το κάθε τι που αναλαμβάνω να κάνω ώστε να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα”, είπε αναφερόμενος στους επικριτές τους και σημείωσε:

“Προσπαθούν να στρέψουν διάφορες μερίδες κόσμου εναντίον μου. Όλους αυτούς που λένε κάποιοι ότι κοροϊδεύω τους έχω από κάτω στο κοινό... Εγώ τύπους κάνω. Μεταφέρω στη σκηνή τύπους αλλά μάλλον αυτό που κάνω έχει τόση μεγάλη επιτυχία που σου λένε ας ασχοληθούμε με τον Σεφερλή μήπως ακουστούμε και εμείς”.

“Τους παίζω τόσο καλά και τους τρολάρω που τρελαίνονται. Αυτοί που βγαίνουν και επικρίνουν, όπως λες, δεν είναι άνθρωποι πετυχημένοι. Δεν έχω δει τον Φιλιππίδη να βγει να πει κάτι για μένα, ούτε τον Μουτσινά. Βγαίνουν αυτοί που δεν είναι πια στα πράγματα και θα ήθελαν να είναι ή αυτοί που είναι στα πράγματα και κάνουν 15 με 20 εισιτήρια”, πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση