GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Μενεγάκη: Η ρομαντική ανάρτηση της παρουσιάστριας για την επέτειο γάμου της - ΦΩΤΟ

Την επέτειο γάμου του γιόρτασε την Τρίτη ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Π...

Την επέτειο γάμου του γιόρτασε την Τρίτη ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλου, οι οποίοι συμπλήρωσαν πέντε χρόνια κοινής πορείας. Η "βασίλισσα της ελληνική τηλεόρασης γιόρτασε με τον δικό της τρόπο τον Μάκη της, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα και σήμερα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία ο Μάκης Παντζόπουλος την αγκαλιάζει σφιχτά και εκείνη απολαμβάνει την αγκαλιά του.

«Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο ...σε κάνουν κιόλας», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο το 2015, ενώ η μικρή Μαρίνα είναι ο καρπός του έρωτά τους που ολοκλήρωσε λίγους μήνες αργότερα την ευτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση