GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Ο Κοντιζάς "έκοψε" παίκτη χωρίς καν να δοκιμάσει το πιάτο του - ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνοι έμειναν οι διαγωνιζόμενοι στο boot camp του Masterchef, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από έναν παίκτη να αποχωρήσει μαζί με τ...

Άφωνοι έμειναν οι διαγωνιζόμενοι στο boot camp του Masterchef, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από έναν παίκτη να αποχωρήσει μαζί με το πιάτο του, χωρίς καν να δοκιμάσει.

Ο Παναγιώτης είπε στον κριτή ότι δεν είναι και πολύ σίγουρος για το ότι ήθελε να μπει μέσα στο σπίτι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν δοκιμάσει το πιάτο τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να περάσει στην επόμενη φάση εκείνος είπε: «Αυτό είναι μία δύσκολη ερώτηση, διότι έχω μία επιχείρηση, η οποία τρέχει και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου» και ο κριτής τον ρώτησε: «Ποια είναι η προτεραιότητα;» Με τον παίκτη να απαντά ότι είναι η επιχείρηση του.

Τότε ο κριτής φανερά ενοχλημένος τον ρώτησε: «Τότε τι ήρθες να κάνεις εδώ; Υπάρχουν άτομα, τα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό».

«Το καταλαβαίνω, αλλά στράβωσε κάτι την τελευταία στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για την πορεία» απάντησε ο Παναγιώτης με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να μην δοκιμάσει το πιάτο του και να του ζητήσει να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση