GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΡΟΥΣΜΑ κορονοϊού! ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ στην Τράπεζα Πειραιώς, στο «Metropolitan» και τον Σκάι...

Εργαζόμενη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς είναι η γυναίκα που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο "Αττικόν", ...




Εργαζόμενη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς είναι η γυναίκα που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο "Αττικόν", και αποτελεί το πρώτο κρούσμα του ιού στην Αθήνα.
Πρόκειται για γυναίκα, η οποία είχε ταξιδέψει σε πληγείσα από τον κορονοϊό περιοχή της Ιταλίας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι σύζυγος στελέχους ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία στεγάζεται στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Σε προληπτική απολύμανση υποβάλλονται χώροι του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο εξαιτίας του κορονοϊού. Οι υπεύθυνοι του σταθμού πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση αφού ο σύζυγος της 40χρονης γυναίκας η οποία είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι νοσεί, είχε περάσει από το κτίριο του ΣΚΑΪ λόγω επαγγελματικού ραντεβού στη ναυτιλιακή εταιρεία η οποία στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη ασθενής, απευθύνθηκε αρχικά σε δημόσιο νοσοκομείο όμως δεν παρέμεινε και επέλεξε να φύγει με δικό της μέσο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Metropolitan». Το θεραπευτήριο  έχει κλείσει όλες τις πόρτες εισόδου εκτός από μία για την είσοδο των ασθενών. Οποιοσδήποτε θέλει να μπει στο νοσοκομείο, πριν την είσοδό του, πλένει τα χέρια του στον εξωτερικό χώρο, φορά γάντια και μάσκα. Από κει μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί, μετά τη διάγνωση του κορονοϊού στο Αττικό. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών της.

Μετά το συμβάν η τράπεζα ανακοίνωσε ότι λαμβάνει έκτακτα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση