GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Χίου: Ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί - Τι είπε για το βίντεο με τον Μουτζούρη

“Εγώ έφαγα τα πρώτα χημικά προχθές το βράδυ. Περιμέναμε το πλοίο που θα έφερνε τα πρώτα ΜΑΤ, βρέθηκα εκεί, είχαμε κάποια στιγμή επιχείρησ...

“Εγώ έφαγα τα πρώτα χημικά προχθές το βράδυ. Περιμέναμε το πλοίο που θα έφερνε τα πρώτα ΜΑΤ, βρέθηκα εκεί, είχαμε κάποια στιγμή επιχείρηση από τα ΜΑΤ με πολλά χημικά και δακρυγόνα. Το πρώτο θύμα ήμουν εγώ, δεν ξέρω αν με στόχευσαν γιατί βρέθηκα με πολλά χημικά στα πόδια και στο στήθος”, είπε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη.
Ερωτηθείς εάν θα πάει το απόγευμα στο Μαξίμου ο κ. Κάρμαντζης απάντησε: “Υπήρξε και υπάρχει ένας προβληματισμός σχετικά με όλο αυτό το ζήτημα. Εκτιμώ όμως ότι επειδή είμαστε συντεταγμένη πολιτεία και υπάρχει μία πρόσκληση από τον Πρωθυπουργό της χώρας, δεν μπορεί κανείς να το προσπεράσει. Η σκέψη μας είναι ότι πρέπει να κάνουμε συζήτηση, γιατί ακόμα και σε πόλεμο όταν υπάρχει ανακωχή γίνονται συζητήσεις. Θεωρώ ότι ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί, είναι μονόδρομος, ανεξάρτητα από όλα τα λάθη που έγιναν τα οποία είναι πολλά και μεγάλα και ειδικότερα με τον ξεσηκωμό των νησιών σε αυτό τον βαθμό” και πρόσθεσε:
“Η δίκαιη αγανάκτηση των νησιωτών αποτυπώθηκε, ο κόσμος είναι φιλήσυχος, δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια πράγματα. Εγώ θα πάω στο Μαξίμου... Το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει κάποιες αποφάσεις. Αυτά που έχουμε αποφασίσει είναι κλείσιμο της υπάρχουσας δομής και η κατασκευή μίας δομής για καταγραφή, ταυτοποίηση μέχρι 500 ανθρώπων... Αυτό το οποίο εγώ θέλω να συζητήσω σήμερα είναι στη συγκεκριμένη βάση, γιατί καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί... Απόψε περιμένουμε να υπάρχει μία λογική απάντηση ούτως ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση από τα νησιά και να πάμε σε μία λογική βάση διαχείριση του προβλήματος”.
Σχετικά με το βίντεο που δείχνει τον Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου να κάνει χειρονομία κατά του Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Χίου είπε: “Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση