GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την επίταξη χώρων στα νησιά

Απάντηση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την επίταξη χώρων με σκοπό τη δημιουργία κλειστών κέντρων έδωσε μέσω του Realfm 97,8 ο περι...

Απάντηση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την επίταξη χώρων με σκοπό τη δημιουργία κλειστών κέντρων έδωσε μέσω του Realfm 97,8 ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο, ο κ. Μουτζούρης δήλωσε: «είχα ενημέρωση από τον κ. Μηταράκη, πριν από μία ώρα, μου το προανήγγειλε. Όμως, εγώ δεσμεύομαι από τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων και του Περιφερειακού Συμβουλίου οι οποίες λένε καμία νέα δομή και κλείσιμο των υφισταμένων δομών. Τούτο, είναι πέραν των αποφάσεων που έχουμε και κατά συνέπεια θα πρέπει να συνομιλήσω και με τον κόσμο, με τους συνεργάτες μου και με τις υπόλοιπες παρατάξεις να δούμε πως θα το χειριστούμε».
Αναφερόμενος στην απάντηση που έδωσε στον κ. Μηταράκη, ο κ. Μουτζούρης τόνισε ότι (η απάντηση στον υπουργό ήταν ότι) έχουμε δεδομένες αποφάσεις και δεδομένη άποψη.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση