GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο - βόμβα για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

του Βασίλη Μπουζιώτη, Όσο αθόρυβα παντρεύτηκε στα τέλη του 2015 τον σύντροφό της, Τάκη Μαργαρίτη, η γλυκιά Άριελ Κωνσταντινίδη, τόσο ...

του Βασίλη Μπουζιώτη,

Όσο αθόρυβα παντρεύτηκε στα τέλη του 2015 τον σύντροφό της, Τάκη Μαργαρίτη, η γλυκιά Άριελ Κωνσταντινίδη, τόσο αθόρυβα χώρισε μαζί του, τον περασμένο Νοέμβριο, χωρίς να το μάθει κανείς. Η ικανή ηθοποιός, που χρίστηκε πρωταγωνίστρια μόλις στα εννέα της χρόνια όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη την επέλεξε να παίξει την Άννυ στο θρυλικό μιούζικαλ που ανέβασε στο θέατρό της, για να παραμείνει μέντοράς της μέχρι και το τέλος της, κέρδισε με το σπαθί της χώρο στο καλλιτεχνικό στερέωμα και πέτυχε πολλές «νίκες» στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Η Άριελ που ανέκαθεν ήθελε να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, το 2015 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, σε πολύ στενό κύκλο, τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη, με τον οποίον είχε αρχικά φιλική σχέση. Η είδηση κυκλοφόρησε λίγο αργότερα, με ένα ανοιχτό πάρτι που έκαναν, με την όμορφη ηθοποιό να λάμπει στο μίνι νυφικό της, φορώντας μία τιάρα στα μαλλιά.

Όσοι τους ζούσαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που λαχταρούσε να αποκτήσει παιδιά. Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2017, όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα τους, ο Δαναός και ο Φοίβος, οι οποίοι «πλούτισαν» τη ζωή τους. Όταν, καιρό μετά, τη ρωτούσαν αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα ακόμα μωρό, εκείνη απαντούσε: «Φυσικά και σκέφτομαι τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού στη ζωή μου. Με το που γέννησα, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει ταβάνι στην αγάπη και σε αυτό που βιώνεις έχοντας παιδιά. Είναι θέλημα Θεού να μεγαλώσει η οικογένειά μου. Δεν θα απέκλεια και την υιοθεσία, είμαι πολύ ανοικτή σε αυτό». Η δήλωση αυτή έγινε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δύο μήνες αργότερα η Άριελ και ο Τάκης αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στον γάμο τους, κρατώντας για τους ίδιους τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Το περιβάλλον τους κάνει λόγο για έναν «βελούδινο χωρισμό», τονίζοντας πως οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση, με την ηθοποιό να μένει με τους γιους της σε άλλο σπίτι, κοντά σε αυτό που έμεναν όλοι μαζί στην Αγία Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση