GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Στους 86 οι νεκροί στη Γερμανία - Περισσότερα από 22.600 τα κρούσματα

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία έχει αυξηθεί στα 22.672 και 86 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό, ...

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία έχει αυξηθεί στα 22.672 και 86 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό, σύμφωνα με καταμέτρηση της δημόσιας υπηρεσίας υγείας, Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Συγκριτικά, 18.610 κρούσματα και 55 θάνατοι είχαν ανακοινωθεί χθες, Κυριακή, όταν το Ινστιτούτο προειδοποίησε πως ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανόν υψηλότερος καθώς δεν έχουν υποβάλει τα στοιχεία τους για το Σαββατοκύριακο όλες οι τοπικές υγειονομικές αρχές.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Λόταρ Βίλερ ανακοίνωσε τα πρώτα στοιχεία για άμβλυνση της εκθετικής ανοδικής καμπύλης χάρη στα μέτρα κοινωνικού περιορισμού. "Βλέπουμε τα πρώτα στοιχεία ότι η εκθετική ανοδική καμπύλη των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Γερμανία αμβλύνεται ελαφρά. Αλλά θα είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω οριστικά την τάση αυτή την Τετάρτη", είπε ο Λόταρ Βίλερ εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής στην Γερμανία, στα οποία περιλαμβάνεται το κλείσιμο των σχολείων, οι οδηγίες προσωπικής υγιεινής και οι αυστηρές προειδοποιήσεις για τις δημόσιες συγκεντρώσεις, φέρνουν ήδη αποτελέσματα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση