GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-ΚΚΕ: Παρέμβαση για τα προβλήματα των φοιτητών μετά την εκκένωση των εστιών

Παρέμβαση για τα προβλήματα που προκύπτουν σε φοιτητές από την απόφαση της κυβέρνησης για εκκένωση των φοιτητικών εστιών στο πλαίσιο ...

Παρέμβαση για τα προβλήματα που προκύπτουν σε φοιτητές από την απόφαση της κυβέρνησης για εκκένωση των φοιτητικών εστιών στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού, πραγματοποίησε το ΚΚΕ.

Σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Παιδείας Β. Διγαλάκη, με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργείται -σε μετανάστες φοιτητές καθώς και σε φοιτητές εργαζόμενους, των οποίων η εργασία συνεχίζεται- από την κυβερνητική απόφαση εκκένωσης των φοιτητικών εστιών.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του ΚΚΕ, ο βουλευτής του κόμματος ζήτησε να υπάρξει άμεση κρατική πρόνοια στέγασης γι’ αυτές τις κατηγορίες φοιτητών, οι οποίοι μένουν άστεγοι εξαιτίας της κυβερνητικής απόφασης. Ο αρμόδιος υφυπουργός υποσχέθηκε τη διευθέτηση αυτού του ζητήματος το ταχύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση