GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαθανάσης για κορονοϊό: Υπάρχει επάρκεια στα σούπερ μάρκετ για πολλούς μήνες - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός γιατί η αγορά έχει μεγάλη επάρκεια. Όλα τα προϊόντα αναπληρώνονται καθημερινά. Θέλω να διαβεβαιώσ...

"Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός γιατί η αγορά έχει μεγάλη επάρκεια. Όλα τα προϊόντα αναπληρώνονται καθημερινά. Θέλω να διαβεβαιώσω τους καταναλωτές ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Και με τη συνάντηση που είχαμε με τις μεγάλες αλυσίδες, δεν υπάρχει καμία έλλειψη από τρόφιμα και καταναλωτικά είδη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και υπάρχει επάρκεια για πολλούς μήνες. Αν κάποιος πάει και ψωνίζει απλά γεμίζει τα ντουλάπια του χωρίς λόγο" δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, στο ΟΡΕΝ, για την εκτίναξη των πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ λόγω του κορονοϊού.

"Τα περισσότερα σούπερ μάρκετ έχουν λάβει μέτρα με γάντια και αντισηπτικά. Οι εργαζόμενοι πρέπει να τηρούν τα μέτρα και τις οδηγίες που τους δίνονται" πρόσθεσε.

"Τα σούπερ μάρκετ δεν θα κλείσουν, είναι κανονική η τροφοδοσία, η εφοδιαστική τους αλυσίδα λειτουργεί κανονικά. Δεν χρειάζεται καμία ανησυχία" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση