GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσι: Στο πλευρό του Ροναλντίνιο - Έτοιμος να πληρώσει τα χρέη του και να τον βγάλει από τη φυλακή

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια εξαιρετικά γενναιόδωρη κίνηση, καθώς σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης ...

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια εξαιρετικά γενναιόδωρη κίνηση, καθώς σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει τα χρέη του Ροναλντίνιο και να τον βγάλει από την φυλακή της Παραγουάης στην οποία βρίσκεται έγκλειστος.

Από μηχανής Θεός για τον Ροναλντίνο ετοιμάζεται να γίνει ο Λιονέλ Μέσι,καθώς σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ''AS'' ο Αργεντινός σούπερ σταρ και παλιός μαθητής του Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα,εμφανίζεται συγκλονισμένος από την περιπέτεια του παλιού του μέντορα και φίλου,ο οποίος έχει οδηγηθεί σε φυλακή της Παραγουάης μετά την σύλληψή του με πλαστό διαβατήριο.

Η ''AS'' αποκαλύπτει ότι ο Αργεντινός ηγέτης των 'μπλαουγκράνα' όχι μόνο έχει την διάθεση να ξεπληρώσει τα χρέη του Ροναλντίνιο,αλλά έχει ήδη προχωρήσει στην πρόσληψη δικηγόρων και θα καταβάλει το ποσό την 4 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται για να απελευθερωθεί ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση