ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Το Πεκίνο άπλωσε χέρι βοήθειας κι αλληλεγγύης στη Ρώμη... που αρνήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Share it:
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν είμαστε εδώ για να κλείσουμε τα spreads [κρατικά ομόλογα]»
Κριστίν Λαγκάρντ, 12 Μάρτη 2020
Επικεφαλής της...
ιδιωτικής εταιρίας, που έχουν βαπτίσει "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα",
κι ανέθεσε το 4ο Ράιχ (Ε.Ε.) την ιδιωτικοποίηση-διαχείριση των 27 χωρών μελών της Ε.Ε.,
την εκτύπωση απλού χαρτιού (ευρώ) που δανείζονται από τράπεζες τα κράτη,
αφού απαγορεύεται να εκδώσουν δικό τους νόμισμα...

Η δήλωση της υπαλλήλου του υπερεθνικού κεφαλαίου προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του Ματαρέλα, σκληρού φιλοευρωπαίου πρόεδρου της Ιταλίας (πρώην δεξιός και σήμερα "αριστερός"), αφού είναι σαφή τα καταστροφικά αποτελέσματα των ιταλικών τίτλων, στη διαφορά με εκείνη των γερμανικών ομολόγων.
Πολλοί θα μιλήσουν για "λάθος", ή "γκάφα" της Λαγκάρντ, όμως σε συνάρτηση με το κολοσσιαίο άλμα του κόστους του χρέους, που κινδυνεύει να κοστίσει πολλά δισεκατομμύρια στους Ιταλούς φορολογούμενους και τη χώρα γονατισμένη από την επιδημία του κορονοϊού... σημαίνει το τέλος της Ιταλίας.
Στο μεταξύ, όπως χθες είχαμε σημειώσει, τις πρώτες πρωινές ώρες έφθασε η Κινεζική βοήθεια προς την Ιταλία.

Η Αλληλεγγύη, από αυτόν που δεν περιμένεις.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνήθηκε, η Γερμανία κι η Γαλλία απαγόρευσαν τις εξαγωγές ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Ιταλία: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!
Ρώμη, αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο... Από τη Σανγκάη στη Ρώμη... 10.000 χιλιόμετρα... ο Κινέζος πρέσβης στην Ιταλία Li Junhua κι οι επίσημες ιταλικές αρχές υποδέχθηκαν το Κινεζικό A350 με την ομάδα των Κινέζων ειδικών και περισσότερους από 30μ τόνους ιατροφαρμακευτικό υλικό...
Μεγάλος ενθουσιασμός... λίγες ώρες ξεκούρασης από αυτό το ατελείωτο ταξίδι αλληλεγγύης κι οι Κινέζοι ειδικοί γιατροί που πολέμησαν τον ιό στην πρώτη γραμμή ρίχνονται στη μάχη για τη σωτηρία του Ιταλικού λαού.
Δεν είναι μια απλή πράξη αλληλεγγύης, ή βοήθειας... είναι Ανθρωπισμός.
Εκατομμύρια ειδικές μάσκες πρόληψης της διάδοσης του ιού, ειδικά ιατρικά μηχανήματα, αναπνευστήρες που θα στήσουν μονάδες εντατικής θεραπείας, τόνοι υλικού για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.


Την ίδια ώρα στην Ιταλία 30.000 Αμερικανοί στρατιώτες, χωρίς μάσκες και μέτρα προφύλαξης για τη διάδοση του φονικού ιού λες είναι "βιονικοί στρατιώτες", από το Παλέρμο της Σικελίας μέχρι τη Ρώμη και την Τεργέστη. Η "άσκηση Ευρώπη 2020" για να αντιμετωπιστεί η Ρωσική εισβολή στην "πολιτισμένη και δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση. Τουρκία, Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και πάει λέγοντας, συμμαχικοί στρατοί σε συντονισμό για να αντιμετωπίσουν την κακή Ρωσία, όπως παλιότερα τον "κομμουνιστικό κίνδυνο".
Πακτωλός χρημάτων, δισεκατομμύρια για άσκηση αντιμετώπισης Ρωσικής εισβολής... ενώ ο ιταλικός λαός, όλοι οι λαοί δοκιμάζονται, πεθαίνουν από την πανδημία.
Στην Κρήτη ξένες δυνάμεις για τη μεγάλη άσκηση... στην ηπειρωτική Ελλάδα τα ίδια, όπως και στη σύμμαχο Τουρκία και φυσικά τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, σήμερα προτεκτοράτα όπως τα Σκόπια (ποτέ Βόρεια Μακεδονία, όπως αποφάσισε η δεξιά κι η ιμπεριαλιστική αριστερά, για να ενισχυθεί το ΝΑΤΟ για αποφυγή της Ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια... σύμφωνα με τους Αλέξη Μητσοτάκη, Κυριάκο Τσίπρα και σια).
Αύριο θα μιλούν για τον ακροδεξιό ιταλικό λαό, αφού δεν θα ψηφίζει παραδοσιακή δεξιά κι "αριστερά της εποχής".
Σήμερα ο Ιταλικός λαός βλέπει μόνον την Κίνα να απλώνει χέρι βοήθειας.
Κίνα του Μεγάλου Τιμονιέρη, με τον όποιο ρεβιζιονισμό και παρέκκλιση... που αντιμετώπισες πρώτη φορά αυτή την έκτακτη ανάγκη και που τώρα που κερδίζεις αυτή τη μάχη δεν δίστασες να απλώσεις το χέρι βοήθειας.
Όταν με το καλό τελειώσουν όλα θα θυμόμαστε ποιος ήταν εκεί... και ποιος δεν έχει πάει εκεί.Οι Κινέζοι στην Ιταλία για την πανδημία... οι στρατοί των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους δρόμους των ιταλικών πόλεων με τανκ για τον Ρωσικό κίνδυνο...

Ο κορονοϊός στην Ιταλία θα πλήξει και το ιταλικό πολιτικό σύστημα.

Rosa D'Amato, ευρωβουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος 5 αστέρων: "Η ΕΚΤ σώζει μόνον τις τράπεζες. Όχι στο ελληνικό μοντέλο"
Η ευρωβουλευτής του ιταλικού κυβερνητικού κόμματος Κίνημα 5 αστέρων, που συγκυβερνάει μαζί με την "αριστερά", σηκώνει τους τόνους, βγαίνει έξω από την κυβερνητική γραμμή και προκαλεί.
Ο Marco Rizzo, Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας, δεν αφήνει περιθώρια για τις δηλώσεις Λαγκάρντ: "Δεν πιστεύω τη 'θεωρία' σφάλματος. Αυτό το σημαντικό επεισόδιο ταυτίζεται με την 'κατασκευή' της ΕΕ και του ευρώ".
Η πανδημία θερίζει τους λαούς της Ε.Ε. και ποια είναι η Ημερήσια Διάταξη της Ευρωομάδας στη συνάντηση των Βρυξελλών, τη Δευτέρα 16 Μάρτη 2020;
Φυσικά η θεσμοποίηση της απόλυτης δικτατορίας του 4ου Ράιχ: Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας
* Πρωταρχικό καθήκον η έγκριση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας...
* Δεύτερο καθήκον η ασφάλεια για τις μεγάλες τράπεζες (όπως η Deutsche Bank)...
* Τέλος, αν υπάρχει χρόνος, η έκτακτη ανάγκη για το coronavirus.
Υ.Γ. Κι όταν γίνει η αποκάλυψη -όσο κι αν πασχίζουν τα παπαγαλάκια τύπου Τράγκα να διαβάζουν τα δελτία τύπου της Μοσάντ και Cia για τους κακούς κομμουνιστές-, για το ποιος κατασκεύασε τον φονικό ιό και πως μεταφέρθηκε στην Κίνα... οι λαοί που θρηνούν και θα θρηνήσουν Ανθρώπινα θύματα... θα έχουν τον πρώτο λόγο...

Share it:
Reactions:

Διεθνή

Ευρώπη

ΗΠΑ

Ιταλία

Κίνα

Κλειτσίκας

Κοινωνία

Κορονοϊός

Τα νέα της υγείας

Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

 1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων
  . δάνεια για την κατασκευή
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
  . στεγαστικά δάνεια
  . Η καταναλωτική πίστη,
  . Δάνεια FHA
  . προσωπικά δάνεια
  . τα δάνεια αυτοκινήτων
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 (213)419-2419

  Ζεστή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση