GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΦΥΓΕ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για τις δηλώσεις Χαρδαλιά κατά των εγκλωβισμένων Ελλήνων στο Λονδίνο...

Manuela Mathioudaki   Ο (απαράδεκτος) εντιμότατος κύριος Νίκος Χαρδαλιας ---------------------------------- Αφωνία προκαλούν οι δηλώσεις...

Manuela Mathioudaki 
Ο (απαράδεκτος) εντιμότατος κύριος Νίκος Χαρδαλιας
----------------------------------
Αφωνία προκαλούν οι δηλώσεις του υφυπουργόύ Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για το θέμα των Ελλήνων που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Μιλώντας στον Alpha είπε ότι «θα έρθουν στην Ελλάδα μόνο όσοι έχουν ανάγκη να γυρίσουν, γιατί είναι υποχρέωση της Πολιτείας να φέρει όλους τους Έλληνες πίσω , όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν έχουν πού να μείνουν ή έχουν εγκλωβιστεί από πτήσεις transit.
Αργότερα, στο Open, αναφερόμενος σε Έλληνες που διαμαρτύρονται στα κανάλια ότι έχουν εγκαταλειφθεί στη Βρετανία, είπε «Οι υπόλοιποι που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για τα ξεχασμένα Ελληνόπουλα, σας ζητώ συγγνώμη, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ την πατρίδα, όταν κλείσανε τα πάντα εκεί».
Αλλα και στην απογευματινή ενημέρωση δίπλα στον κ Τσιόδρα, τον είδαμε πολυ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ να λεει περίπου τα ίδια ,προσθέτοντας ότι θα επαναπατρισθούν και όσοι έχουν θέμα υγείας.
Εμφανες το κόμπλεξ για τους Ελληνες του εξωτερικού του κυρίου " Μπορούν οι Γονείς να Εχουν Μαζί και τα Τεκνά (ά) τους"
Ναι αυτούς τους Ελληνες που ο Κυριάκος χαλασε τον κοσμο να τους δωσει δικαίωμα ψηφου! Τους"αδελφούς μας",το "πολύτιμο κομμάτι του ελληνισμού" κλπ.
Κάποια στιγμη θα πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει σκούπα και φαράσι ...Ξεχείλωσε η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση