GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Καφέ της Χαράς: Το νέο πρόσωπο που θα αναστατώσει το Κολοκοτρωνίτσι

Με ένα νέο πρόσωπο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Παρασκευής το Καφέ της Χαράς. Πρόκειται για τη Μαρισόλ, μία περί...

Με ένα νέο πρόσωπο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Παρασκευής το Καφέ της Χαράς. Πρόκειται για τη Μαρισόλ, μία περίεργη κοπέλα που θα προκαλέσει την οργή του Περίανδρου Πώποτα. Είναι η δεύτερη είσοδος στη σειρά που θα προκαλέσει αναστάτωση μετά την "εισβολή" της Ζέτας Δούκα, στον ρόλο της εκρηκτικής Στέλλας.

Τη Μαρισόλ υποδύεται η Κατερίνα Τσάβαλου. Επίσης, όμως, θα δούμε ότι η Στέλλα γίνεται γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί του Περίανδρου Πώποτα. Όχι μόνο γιατί είναι δυναμική, αλλά και γιατί αποπνέει κατά τη γνώμη του το αντίθετο του ''τάξις και ηθική'' που είναι πάντα η φιλοσοφία του, το πιστεύω του και το μότο του. Η αλήθεια είναι ότι η Στέλλα έχει πράγματι ένα σκοτεινό παρελθόν. Η Βάλια το γνωρίζει καλά, αλλά αποφασίζουν να το κρατήσουν κρυφό και την παρουσιάζει σε όλους, ακόμη και στο Μάνο, ως διάσημη μπαργούμαν που έκανε καριέρα σε club της Ίμπιζα. Ο μόνος στον οποίο η Βάλια εκμυστηρεύεται την αλήθεια είναι ο Δημήτριος.

Το πλαστό απολυτήριο του Φατσέα

Ο Φατσέας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, γιατί για τη θέση του στην καθαριότητα του Δήμου, απαιτείται απολυτήριο δημοτικού, το οποίο δεν έχει... και έτσι αναγκάζεται να το πλαστογραφήσει.

Το Καφέ της Χαράς: Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν

Σημειώνεται ότι το σίκουελ της σειράς «το Καφέ της Χαράς» έχει πάρει το «πράσινο φως» για νέο κύκλο επεισοδίων την προσεχή σεζόν. Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Περίανδρος Πώποτας και οι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς θα επιστρέψουν στον ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο μαζί με την έναρξη της σεζόν ή αν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, είναι πολύ πιθανό το «Καφέ της Χαράς» να κάνει διάλειμμα σχεδόν μισό χρόνο πριν επανέλθει στον αέρα, προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να «δουλέψουν» τα σενάρια που συγγράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά και να γυριστούν τα νέα επεισόδια. Πάντως, οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα, καθώς οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τους συντελεστές της σειράς είναι σε εξέλιξη για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση