GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επική γκάφα του Μαρκ Ρούτε με τη χειραψία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε μίλησε ζωντανά στην τηλεόραση για να προτρέψει τα 17 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη χώρα, όπου...

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε μίλησε ζωντανά στην τηλεόραση για να προτρέψει τα 17 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη χώρα, όπου έχουν αναφερθεί 321 επιβεβαιωμένα κρούσματα, να μην κάνουν χειραψία προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορονοϊού όταν παρέβη τον ίδιο κανόνα.

«Από εδώ και πέρα σταματήστε τις χειραψίες», δήλωσε ο Ρούτε. «Μπορείτε να χτυπάτε πόδια ή αγκώνες, ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε (…) αλλά από σήμερα σταματήστε τις χειραψίες».

Ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ο Ολλανδός πρωθυπουργός έκανε ενθουσιωδώς χειραψία με τον Γιάαπ φαν Ντίζελ, επικεφαλής του Ολλανδικού Κέντρου Ελέγχου Μολυσματικών Ασθενειών. Όταν ο φαν Ντίζελ που επεσήμανε το λάθος του, ο Ρούτε έσπευσε να απαντήσει: «Συγγνώμη, συγγνώμη! Όχι, αυτό δεν επιτρέπεται! Ας το ξανακάνουμε», προτού αρχίσει να γελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση