GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάινας: Η γενιά μου διέψευσε πανηγυρικά τον εαυτό της - ΒΙΝΤΕΟ

Για την οικονομική κρίση μίλησε ο Στέλιος Μάινας ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής ...

Για την οικονομική κρίση μίλησε ο Στέλιος Μάινας ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Συνομιλώντας με την επίσης ηθοποιό Ιωάννα Παππά στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο Στέλιος Μάινας απολογήθηκε για τα λάθη της γενιάς του: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη δική σου γενιά γιατί η δική μου γενιά διέψευσε τη διή σου. Είμαι η γενιά της διάψευσης όλων των επομένων. Η γενιά η δική μου διέψευσε τους νέους που περίμεναν εργασία και δεν έχουν, περίμεναν με όνειρα που δεν πραγματώνονται και το βλέπουμε ότι δεν πραγματώνονται τα όνειρά τους, η οικονομική κρίση που δεν είναι οικονομική κατά βάση, το αποτέλεσμα είναι οικονομικό. Είναι βαθιά κρίση αξιών." επεσήμανε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

"Δεν έχω μετανιώσει για τις διαψεύσεις μου διότι το δικό μου προσωπικό όνειρο που πίστεψα δεν το έχω διαψεύσει.Το κυριότερο μέλημα είναι να μην διαψεύσεις τον εαυτό σου, σ αυτά που πραγματικά πιστεύεις. Να κρατάς έναν άξονα, ίσια το τιμόνι, να κρατάς την πορεία σου απαρέγκλιτη σ' αυτό που πιστεύεις. Μπορεί αύριο να παρεκκλίνεις αριστερά δεξιά γιατί τίποτα δεν είναι σταθερό στη ζωή σου και τίποτα δεν θα έπρεπε να είναι απολύτως σταθερό, ενώ μίλησε και για τη στιγμή που πανικοβλήθηκε: "Μια στιγμή μόνο, όταν είδα έναν συνταξιούχο να κλαίει δίπλα σ ένα ΑΤΜ , εκεί πανικοβλήθηκα, εκεί κλάταρα, θύμωσα πάρα πολύ", είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μάινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση