GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καφέ της Χαράς»: Πως γιόρτασε τα γενέθλιά του ο "Περίανδρος Πώποτας" - ΦΩΤΟ

Τα 60α γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο face...

Τα 60α γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία στην οποία ο ίδιος βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του κρατώντας την τούρτα γενεθλίων του.

«Την τούρτα για τα γενέθλια μου την έφερε αυτός που είναι πιό γλυκός κι από τούρτα!!! Η αγάπη που δέχομαι απ´ολους σας είναι ήδη ανεξάντλητη και παρ’όλα αυτά χωράει κι άλλη η καρδιά μου!Εγώ αν φάω όλη την τούρτα δεν θα χωράω πιά στα ρούχα μου!!!», έγραψε ο Χάρης Ρώμας, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σπεύδουν να του ευχηθούν χρόνια πολλά.

Λίγο αργότερα, με δεύτερη ανάρτησή του ως Περίανδρος Πώποτας από το «Καφέ της Χαράς» ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους ενημερώνοντάς τους ότι ο ίδιος θα περιφρουρήσει τα μέτρα του κορονοϊού στο Κολοκοτρωνίτσι και πως θα πέσουν πρόστιμα. «Πόσο καμαρώνω που τόσοι πολλοί φίλοι θυμήθηκαν τα γενέθλια μου σήμερα.Τόσοι που ενώ απαντώ σε μυνήματα όλη μέρα θέλει κι άλλες ώρες γιά να ευχαριστήσω τους πάντες έναν-έναν. Σας υπόσχομαι ότι θα εκφράσω σε όλους την ευγνωμοσύνη μου αλλά αργότερα γιατί τώρα οφείλω να περιφρουρήσω τα μέτρα του κορονοϊού στο Κολοκοτρωνίτσι. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση