GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Απόφαση "βόμβα" η αποχώρησή της από το reality - ΦΩΤΟ

Τα δύο πρώτα επεισόδια του reality KUWTK του οποίου η νέα σεζόν έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη ήταν τα δυσκολότερα για την Κόρτνεϊ Καρντάσ...

Τα δύο πρώτα επεισόδια του reality KUWTK του οποίου η νέα σεζόν έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη ήταν τα δυσκολότερα για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, όπως η ίδια εξομολογείται σε ανάρτησή της στο instagram δικαιολογώντας την απόφασή της να εγκαταλείψει το σόου που την έκανε παγκοσμίως διάσημη μαζί με τις αδερφές της.

Στο πρώτο επεισόδιο η Κόρτνεϊ έρχεται στα χέρια με την Κιμ την οποία κλωτσά και χαστουκίζει βρίζοντάς την, ενώ η Κιμ αντεπιτίθεται. Άλλωστε, όλες αυτές τις σεζόν δεν ήταν λίγες οι φορές που οι τρεις μεγάλες αδερφές Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλόε έχουν ανταλλάξει βρισιές αλλά και ξύλο.

Πρέπει αυτή να ήταν η τελευταία φορά που η Κόρτνεϊ αντέχει να μπει σε αυτήν τη διαδικασία και έτσι αποφάσισε να ρίξει "λευκή" σημαία. "Αυτά τα πρώτα δύο επεισόδια είναι πολύ δύσκολο για εμένα να τα παρακολουθήσω αλλά είναι στις πιο σκοτεινές μας στιγμές που γεννιέται η ευτυχία. Επιτέλους, είχα το κυοράγιο να αλλάξω αυτό που πλέον δεν με έκανε ετυχισμένη και έδινα τον χρόνο και την ενέργειά μου. Επέλεξα τν ευτυχία μου" έγραψε στην ανάρτησή της η Κόρτνεϊ ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση