GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Ρίζως για την εγκυμοσύνη της Δρόσως

H Ελένη Καρακάση που ενσαρκώνει τη Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά ‘Άγριες Μέλισσες’ αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στην εγκυμοσύνη της Δρ...

H Ελένη Καρακάση που ενσαρκώνει τη Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά ‘Άγριες Μέλισσες’ αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στην εγκυμοσύνη της Δρόσως.

Στο ερώτημα εάν η ηρωίδα που υποδύεται μπλέκεται στην υπόθεση της Δρόσως η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο 7 μέρες tv απάντησε: “Ναι, και θα εμπλακεί ακόμα περισσότερο με τη γέννα και με όλα όσα θα γίνουν και βλέπουμε και μία πτυχή της Ρίζως μέσα από αυτό που δεν την έχουμε συνηθίσει. Δείχνει ότι στα δύσκολα ξέρει να κρατά το στόμα της κλειστό... Τα αγαπάει αυτά τα κορίτσια, τα πονάει. Μπορεί να χαρακτηρίσεις τη Ρίζω κουτσομπόλα, δεν μπορείς όμως να την πεις κακό άνθρωπο. Αποφασίζει να βοηθήσει αυτό το κορίτσι και να μην μιλήσει καθόλου για αυτό. Προσπαθεί να συμβουλεύσει τη Δρόσω και την παροτρύνει να ζητήσει τη βοήθεια των αδελφών της”.

“Μέσα στα σενάρια η Ρίζω ναι μεν δέχεται (να μπει στη συμμαχία των γυναικών), αλλά δεν εξηγείται ο λόγος. Νομίζω όμως ότι ακόμα κι όταν έχει υποψίες για το ποιος είναι ο πατέρας, πιστεύει πραγματικά ότι ίσως αυτή είναι η σωστή λύση για το παιδί. Μιλάμε για το 1958, που για μία μάνα το να γεννήσει ένα παιδί χωρίς πατέρα σε ένα χωριό αυτό σήμαινε ότι θα ήταν σημαδεμένη και εκείνη και το παιδί της. Σίγουρα λοιπόν εκείνη την εποχή ήταν μια λύση αυτή και δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Οπότε νομίζω ότι μέσα στο μυαλό της Ρίζως είναι ένα καλό σενάριο για να μπορέσει και η Δρόσω να συνεχίσει τη ζωή της”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση