GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ! Με 23,3 % προηγείται η ΝΔ. Στο 94,6% ο Τσιόδρας...

Με διαφορά 23,3% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στη πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση της Marc για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού...


Με διαφορά 23,3% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στη πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση της Marc για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
H ΝΔ συγκεκριμένα αποσπά ποσοστό 43,6 % στην απάντηση των πολιτών για το ποιο κόμμα θα ψήφιζαν, εάν οι εκλογές γίνονταν την επόμενη Κυριακή, έναντι 20,3 % του ΣΥΡΙΖΑ (που εμφανίζεται στην κόψη του ξυραφιού), με το ΚΙΝΑΛ να είναι τρίτο κόμμα, με ποσοστό 5,4%.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είναι πρώτος υπουργός στις θετικές γνώμες των πολιτών, από τους εμπλεκόμενους με τη διαχείριση κρίσης υπουργούς, και σε αυτήν τη δημοσκόπηση, με ποσοστό 19,2%, έναντι 13,7% του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Επίσης το 90,2% δηλώνει πως δεν θα πάει στην εκκλησία, το 6,8% θα πάει στην εκκλησία, αλλά μόνος του. Μόλις 3% τονίζει ότι παρά τις απαγορεύσεις θα πάει στον επιτάφιο ή την Ανάσταση. Αναφορικά με τις ημέρες του Πάσχα, το 91,6% πολιτών απαντά πως θα παραμείνει στο σπίτι και μόνο το 6% θα έχει στο σπίτι με συγγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση