GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο 400 ευρώ σε 60χρονη που... έβγαλε βόλτα τη χελώνα της

Συνέβη και αυτό, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown που έχουν εφαρμόσει πολλές χώρες σε μία προσπάθεια να αποτρέψου...

Συνέβη και αυτό, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown που έχουν εφαρμόσει πολλές χώρες σε μία προσπάθεια να αποτρέψουν την εξάπλωση του φονικού ιού. Στην Ιταλία, που πλήττεται σφοδρά από τον κορονοϊό, και συγκεκριμένα στη Ρώμη, μία 60χρονη γυναίκα «συνελήφθη» να έχει βγάλει βόλτα... τη χελώνα της στο δρόμο, τη Δευτέρα του Πάσχα. Όταν την πλησίασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα απάντησε πως «είχε βγει έξω από το σπίτι της για να κάνει βόλτα τη χελώνα της». Οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, που της επέβαλαν πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, διευκρίνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνόμος Νούντζιο Καρμπόνε.

«Οι καραμπινιέροι της συνοικίας Τσεντοτσέλε (...) επέβαλαν πρόστιμο σε μια 60χρονη που έπιασαν να κυκλοφορεί εκτός της οικίας της χωρίς να έχει κάποια δικαιολογία», παρά τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν τεθεί σε ισχύ για την αναχαίτιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου των καραμπινιέρων.

Τη Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών επιβλήθηκε αριθμός ρεκόρ προστίμων. Εκ των 252.148 ελέγχων που διενεργήθηκαν, σε 16.545 περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη τήρηση των κανόνων περιορισμού των μετακινήσεων, δηλαδή μια αύξηση 20,2% σε σύγκριση με την Κυριακή του Πάσχα (13.756).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση