GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στο Κρανίδι: Στις 6 Μαρτίου το πρώτο κρούσμα στην περιοχή

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο Κρανίδι όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 150 μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί ανέφερε ότι το πρ...

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο Κρανίδι όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 150 μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί ανέφερε ότι το πρώτο κρούσμα του ιού στην περιοχή διαγνώστηκε στις 6 Μαρτίου.

"Από τη Μεγάλη Πέμπτη το ξενοδοχείο μπήκε σε καραντίνα. Οι περιοχή είχε το πρώτο κρούσμα στις 6 Μαρτίου, από Έλληνα εξ' Αμερικής, το τεστ έγινε στην Αθήνα δεν έγινε εδώ. Το γνωρίζαμε όλοι. Στις 16 του μηνός ο δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει κρούσμα και 26 Μαρτίου το ανάρτησε", είπε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κ. Δόμνα Τορτοπίδου μιλώντας στο MEGA, αναφέροντας ότι στο ξενοδοχείο ο ιός φέρεται να μεταδόθηκε από μία υπάλληλο η οποία σταμάτησε την εργασία της στις 9 Απριλίου για λόγους υγείας.

"Οι άνθρωποι από τη Μεγάλη Πέμπτη δεν βγαίνουν έξω. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλά μικρά παιδιά. Εμείς σαν προσωπικό πάντα τηρούσαμε τους κανόνες υγιεινής", σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Τορτοπίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση